Berita Semasa

LAPORAN POLIS KEATAS PESURUHJAYA PAS PERAK ISU LARANGAN PEMAKAIAN TUDUNG OLEH PEKERJA HOTEL


Nampaknya mungkin akan ada lagi satu saman yang bakal PJ Pas, Hj Razman Zakaria terpaksa harungi. Saman kali ini dari Pegawai Penerangan Ketua Menteri Pulau Pinang, Hj Zaidi Ahmad.

Bagi tujuan itu, satu laporan polis akan dibentuk berkaitan penyibaran gosip larangan pemakaian tudung oleh pekerja hotel yang kononnya turut disokong olen KM Lim Guan Eng.

Saya telah meneliti laman fesbuk Razman untuk mencari semula imej yang berkaitan namun tidak sanggup dikesan. Nampaknya Razman sekarang telah kenal takut semenjak dijatuhi saman RM200k dalam kesnya lawan DS Nizar.

 Status Razman yang sebelum ini banyak yang merapu dan melencung ke laut, sekarang sudah kelihatan lebih budiman dan bersopan; hanya memuat naik laporan aktivitinya sebagai seorang PJ. Syabas kepada Razman yang telah nampak lebih siuman dari yang sebelumnya.

  Tapi Razman perlu ingat dan jangan lupa, ramai yang sempat menyimpan imej tersebut melalui printscreen menyerupai yang diatas!

Berikut kenyataan dari Hj Zaidi semalam :

 Satu laporan polis akan dibentuk oleh saya Hj Zaidi bin Ahmad (Bekas Mejar TUDM) terhadap Pesuruhjaya PAS Perak Hj Razman bin Zakaria berhubung gosip larangan pekerja hotel menggunakan tudung. Laporan itu akan dibentuk di IPD Timur Laut Jalan Patani pada jam 10.30 pagi esok 21 November 2017. 

Sehubungan dengan itu satu sidang media akan dibentuk berhampiran pintu masuk IPD pada jam 10 pagi. 

Semua wartawan dan penyokong dijemput hadir.

Sekian terima kasih. Wassalam.

Hj Zaidi bin Ahmad 
(Bekas Mejar TUDM)
Pegawai Penerangan Ketua Menteri Pulau Pinang 

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "LAPORAN POLIS KEATAS PESURUHJAYA PAS PERAK ISU LARANGAN PEMAKAIAN TUDUNG OLEH PEKERJA HOTEL"

Post a Comment