Berita Semasa

Saya tidak pasti sama ada Tun Mahathir Mohamad perlu berasa cemas dan melutut minta ampun


 Saya tidak pasti sama ada Tun Mahathir Mohamad perlu berasa cemas dan melutut minta ampun kepada Ahmad Maslan.

Atau sekadar tersenyum gelihati kalau Ahmad Maslan mengancam akan bertindak terhadap pihak yang mencaci dan merfitnah pemimpin Umno.

Menurut satu laporan, Tun Mahathir saat memberi keterangan dari sangkar saksi di Mahkamah Tinggi di Kuala Lumpur pada indera pendengaran saman fitnah anaknya, Datuk Seri Mukhriz, Mahathir  berkata,  Umno kini menjadi parti "kleptokrat dan pencuri" di bawah presiden parti itu sekarang.
"Umno menjadi parti kleptokrat yang dituduh mencuri kerana tindakan presidennya. Ini memberi nama buruk kepada Malaysia. Bukan Umno lama tetapi parti Najib,"
Ahmad Maslan berkata pemimpin parti Umno yang difitnah menerusi laman sosial, akan diminta membuat laporan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dan polis sebaik sahaja distributor mengesan perbuatan tidak bertanggungjawab itu.

Selaku Pengerusi Biro Teknologi Maklumat (IT) Umno, Ahmad Maslan perlu mempertahankan bossnya, Najib dan partinya Umno dari tuduhan sebagai pencuri. Tuduhan tersebut amat berat dan sangat memalukan.

Ahmad Maslan perlu menunjukan kata-katanya itu dengan bertindak segera dan tegas terhadap Tun Mahathir. Bukan sekadar cakap-cakap tin kosong dan dilihat bagai 'badut Umno' dan menjadi materi ketawa orang ramai. Ada berani?
Baca Juga :
Hj Hadi Ahli Parlimen paling berpengaruh ponteng!
Menang PRU, HARAPAN nilai semula kontrak dengan syarikat asing
SAMI HINDU ISYTIHAR MASUK AMANAH
UNDI PAS = UNDI BN

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Saya tidak pasti sama ada Tun Mahathir Mohamad perlu berasa cemas dan melutut minta ampun"

Post a Comment