Berita Semasa

Pakatan Harapan masih belum serik dengan kerosakan yang Pas lakukan?


  Adalah tidak wajar bagi PH untuk mengajak Pas bersama dalam jelajah negara untuk menjelaskan kepada rakyat isu-isu yang berkaitan dengan 1MBD.

 Pertamanya, pendirian dan sikap Pas sendiri perihal skandal 1MBD yang tidak terang dan bercelaru.Bacalah komen Tantawi mengenai Sikap PAS terhadap kemelut 1MDB.

 Perkara kedua ialah, rakyat akan jadi keliru perihal kedudukan Pas yang bersama-sama : Adakah Pas bersama Pakatan Harapan atau bersama Umno BN?

Ini semata-mata akan menguntungkan Pas kerana memang Pas mahu mengelirukan rakyat semoga sokongan kepada nakal berpecah belah.

 Harap Pakatan Harapan tidak tergesa-gesa dan berharap sangat mahukan Pas bersama mereka dalam jelajah negara ini. Jangan jadikan Pas berasa lebih arogan dan menambah kekeliruan rakyat untuk memilih dalam PRU14 nanti.

  Teruskan usaha untuk mengajak rakyat menolak Pas dan Umno. Habis cerita!

Portal Malaysian Insight melaporkan :
 Timbalan presiden Tuan Ibrahim Tuan Man berkata PAS akan berbincang sama ada untuk mendapatkan jemputan Pakatan Harapan (PH) untuk duduk di jawatankuasa tindakan 1MDB yang gres terbentuk.

Khairuddin Aman Razali sebelum ini telah menolak jemputan PH untuk berhubungan dalam perkara 1MDB.

 "PAS mempunyai cara sendiri; Kita tidak berhubungan dengan Barisan Nasional dan kita tidak bersama Pakatan Harapan. Kami ada cara kami dan kami tidak akan mengikuti orang lain dalam isu 1MDB," kata hebat jawatankuasa sentra PAS yang dipetik sebagai berkata pada portal berita.
Sesama sendiri pun bertelagah, inikan lagi nak bersama Pakatan Harapan. Cukup-cukuplah dengan segala kerosakan yang telah Pas lakukan terhadap Pakatan dimasa-masa yang telah lalu.Masihkah belum serik??
Baca Juga :
Dubuk pakai jubah dan serban pun ambil dengan niat baik
Matthias cabar Nasrudin : Siapa undang campur tangan asing?
CAMPURTANGAN LUAR?
KETUA PENERANGAN PAS BANGANG DAN TAK FAHAM UNDANG-UNDANG!! BELIAU BEROTAK UDANG!! SAYA AKAN SAMANNYA!!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pakatan Harapan masih belum serik dengan kerosakan yang Pas lakukan?"

Post a Comment