Berita Semasa

Omar dan lebai-lebai Pas bersama Najib sampai ke jannah!

Lagak keras YDP PAS Permatang Pauh Omar Hassan mendapat
layanan VVIP duduk bersila bersama PM Najib.
 Sejak ketiadaan almarhum TGNA, Hj Hadi telah berjaya memupuk hubungan yang semakin bersahabat antara Umno dan Pas. Pastinya ini membawa kearah kerjasama Pas dan Umno. Perkara ini sudah tidak dapat di sorok lagi kepada umum walaupun di nafikan oleh penyokongnya.

Yang Dipertua PAS Permatang Pauh Omar Hassan mendapat layanan VVIP untuk makan bersila  bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak  di Politeknik Seberang Perai, tengahari kelmarin.

 Bukan senang nak dapat peluang duduk bersila bersama Najib dan para pemimpin Umno dalam majlis tersebut. Eloklah jikalau Omar dan lebai-lebai Pas yang lain dapat terus bersama Najib sampai ke jannah!

 Berlainan pula layanan yang diterima oleh PKR, bila mana polis telah menahan 15 anggota Pemuda (AMK) Pulau Pinang selepas mereka menyertai 'flashmob' sementara menunggu lawatan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak ke Permatang Pauh sebagai satu tamparan mahir terhadap amalan demokrasi di Malaysia.
Pengarah Komunikasi PKR, Fahmi Fadzil yang juga ialah Naib Ketua AMK melahirkan rasa kesal berkata, ini ialah bukti kerajaan tidak menghormati prinsip demokrasi dan hak bersuara menyerupai yang termaktub dalam perlembagaan. 
“Anak-anak muda yang berkumpul ini tidak membaling kerusi, suar mahupun selipar terhadap sesiapa malah hanya memegang plakad secara aman untuk menyatakan pendirian politik mereka.
Baca Juga :
Kami boleh dapatkan undi India, kata Hindraf kepada Dr M
Pas wajib menghalang Umno BN untuk terus melaksanakan kezaliman.
Ceramah Pakatan Harapan tidak mendapat sambutan
MENILAI AMANAT HAJI HADI DENGAN ADIL

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Omar dan lebai-lebai Pas bersama Najib sampai ke jannah!"

Post a Comment