Berita Semasa

Jom bantu saudara kita yang menjadi mangsa kezaliman Umno BN

SAYA PERLUKAN 299 ORANG YANG DERMAWAN UNTUK MENYUMBANG RM100 SEORANG BAGI MEMBANTU SAUDARA KITA YANG MENJADI MANGSA KEZALIMAN KERAJAAN UMNO BN

"Bila rakyat tak puas hati perjalanan pilihanraya yang berat sebelah maka diberitahu supaya bawa kes ke mahkamah. Bila bawa kes ke mahkamah beserta bukti maka rakyat juga jadi mangsa didenda dengan jumlah yg tak masuk akal"

 Itulah nasib yg menimpa sdra MOHD RIDZUAN ASIT dari Kuala Kangsar. Dulu ia pemimpin PAS dan apabila PAS kalah tipis di salah satu DUN dan terdapat bukti bahawa pihak lawan mengamalkan rasuah politik maka ia diarahkan memfailkan petisyen ke mahkamah.

Akhirnya keputusan mahkamah telah menolak petisyen tersebut dan ia diarahkan membayar denda sebanyak RM30,000. Oleh kerana ia sudah berhijrah ke Parti Amanah Negara maka pihak PAS terus basuh tangan dan sekarang ia akan diisytiharkan MUFLIS sekiranya wang RM30K tidak dapat dibayar pada  Ogos akan datang.

Kaprikornus aku merayu rakyat Malaysia tak kira agama, bangsa dan fahaman politik untuk membantu ia yang TERANG-TERANGAN ADALAH MANGSA KEPADA KEZALIMAN PEMERINTAHAN UMNO BN.
NO Akaun Maybank :
158097659526 (MOHD RIDZUAN ASIT)
 Rasulullah SAW pernah bersabda (maksudnya):

 "Barangsiapa yg melepaskan seorang mukmin daripada satu kesusahan daripada kesusahan2 dunia, nescaya Tuhan akan melepaskannya daripada satu kesusahan daripada kesusahan2 Qiamat..." (Riwayat Imam Muslim)

 Tksh atas sumbangan anda biar Tuhan SWT akan membalasnya dengan sebaik2 balasan. Aamiin

(Sila maklum kepada aku selepas wang dimasukkan untuk rekod. Sumbangan kurang atau lebih dari RM100 juga diterima.Kutipan akan direkodkan dan akan diumum apabila telah cukup. Sebarang lebihan akan dimasukkan ke tabung masjid / surau insya Allah.

HJ ZAIDI BIN AHMAD
(Bekas Mejar TUDM) 0174164728
Baca Juga :
Parti AMANAH jangan ikut kelaku Pas yang keji
Konvensyen Praya AMANAH Nasional
ISMA : Kemenangan PH nanti umpama "keluar lisan singa, masuk lisan buaya
Sambutan Hari Raya  AMANAH GOPENG  Meriah

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Jom bantu saudara kita yang menjadi mangsa kezaliman Umno BN"

Post a Comment