Berita Semasa

Jauhkan diri dari kumpulan anjing-anjing ini!


 Tok Lebai Rusila kata beliau tetap tidak bersetuju dijemput campur tangan aneh terhadap penyelesaian dalaman kita ….

At-Takiri juga kata Pas tidak mahu campur tangan aneh menyiasat 1MBD. 

Ketua Penerangan PAS iaitu Nasrudin Hasan at-Tontowi, tanpa berani menyebut nama, menuduh ada orang yang kononnya pergi meronda-ronda di switzerland, peranchis, united kingdom dan amerika syarikat untuk buat laporan meminta negara-negara aneh campurtangan campurtangan dalam gosip skandal 1MBD.

Dalam kenyataan terbaru Tok Lebai Rusila mengungkap mengenai campur tangan aneh ini dengan kiasan berikut :
 Saya tetap tidak bersetuju dijemput campur tangan aneh terhadap penyelesaian dalaman kita kerana mengundang akhir yang lebih buruk dan tiada keikhlasan kuasa aneh dalam dunia hari ini. Langkahnya laksana menebuk kapal untuk menerima air secara mudah.

 Saya tertarik dengan sekawan anjing dalam satu kampung yang tubruk berebut tulang, mereka tidak menjemput anjing luar datang bersama, sebaliknya bersatu mengejar anjing luar yang datang menyertainya. Baca di sini
 Lihatlah bagaimana Tok Lebai Rusila ini tetap konsisten menegakan benang berair dengan dakwaan kononnya ada campur tangan aneh walaupun kenyataannya itu telah dibantah dan dijawab oleh pelbagai pihak.

 Hanya PM Najib bersama tukang bodek dan penjilatnya yang terus memuji sikap Lebai Rusila itu dan sangat berterima kasih diatas sikap lantang dan berani Lebai Rusila menyatakan bantahannya terhadap campur tangan asing!

 Sebenarnya sikap berani Lebai Rusila dalam menyatakan bantahannya terhadap campur tangan aneh ini yaitu menepati ceritanya ihwal sekumpulan anjing yang Lebai Rusila katakan itu.

 Lebai Rusila berlagak bergairah dan ganas tidak ubah umpama ibarat ketua sekumpulan anjing yang tubruk berebut tulang, mengonggong dan menyalak kononnya menghambat anjing luar yang datang menyertainya mahukan tulang!

 Padahalnya beliau hanya menghambat bayang-bayangnya sendiri yang disangkanya anjing luar. Maka anjing-anjing yang bersamanya pun ikut percaya dengan ilusi tersebut maka masing-masing pun turut sama menyalak, menyalak dan menyalak...

 Sikapnya ini telah mendapat kebanggaan daripada orang yang telah mencampakan tulang kepada kumpulan anjing-anjing ini; maka lebih galaklah anjing-anjing ini menyalak bayang-bayang sendiri kerana pecaya itu yaitu anjing luar….

  Perangai mereka semua ni tidak ubah macam anjing gila… sangat merbahaya. Jauhkan diri korang dari kumpulan anjing-anjing ini!
Baca Juga :
CERITA KARBON KREDIT TAKAT YANG AKU PAHAM
Hanya yang bangang sahaja yang akan percaya
BUTA AL-QURAN-KAH AKU? (Teguran lapang dada untuk Presiden Pas)
Walaun memang buta dan tuli

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Jauhkan diri dari kumpulan anjing-anjing ini!"

Post a Comment