Berita Semasa

Ingatan kepada Pas yang gemar bermain 'Api Permusuhan'

Masih tidak tahu nak sebut nama parti gres itu dengan sebutan
yang betul dan faseh…
  Menurut laporan polis mengenai fakta kejadian kebakaran di Pusat Tahfiz Darul Alquran Ittifaqiyah, Kampung Datuk Keramat; beberapa hari sebelum kebakaran itu berlaku, budak-budak sekolah tahfiz telah mengejek-ejek OKT-OKT tersebut.

Ini mengakibatkan OKT-OKT tidak berpuas hati dan membalas dendam keatas mereka sampai mengambil tindakan yang melulu dan melampau…

Semoga kejadian ini menjadi iktibar kepada parti suci yang suka bermain dengan 'api permusuhan' melalui olok-olokan dengan gelaran-gelaran keji terhadap bekas ahli-ahlinya nya yang telah keluar dan menubuhkan parti lain.

Sampai sekarang, pemimpin parti suci itu tidak tahu nak menyebut nama parti gres itu dengan sebutan yang betul dan faseh…AMANAH!

Mujurlah mereka yang keluar dari parti suci itu tidak menaruh dendam kesumat sampai sanggup memperabukan markaz Pas walaupun diejek dan di zalimi menyerupai berikut :1) Tindakan demonstrasi dan membuat pelbagai tuduhan terhadap Dr Hatta Ramli dengan menaikkan goresan pena "Pecat Hatta dan konco-konco" dan "Kami dikhianati Hatta Ramli" dikala mereka berhimpun menyambut ketibaan pimpinan PAS yang menghadiri mesyuarat jawatankuasa pusat.

2) Mohamed Hanipa Maidin dipukul dua kali di belakangnya oleh seorang Lebai dari Perak.

3) Kereta Dr. Mohd Hatta Ramli cuba dibakar oleh pihak tertentu.

4) Dr.Dzulkefli Ahmad telah dipukul dengan kayu oleh dua orang yang memakai helmet selepas solat Subuh. Beliau mengalami pecah di bibir dan nanah di kepalanya. 

5) Mat Sabu dan kumpulannya digelar munafik dan pengkhianat yang harus dihapuskan oleh PAS!

Kini parti AMANAH gres sahaja melepasi tempoh masa ramalan yang Lebai Marang pernah ramalkan kononnya Amanah akan bertahan dua tahun saja.......akan mati sebelum PRU14!


Syukur alhamdulillah.... berkat kesabaran yang disertakan keazaman dan iltizam perjuangan Islam Rahmatan lil'Alamin, AMANAH parti gres yang mereka dokongi ini masih terus wujud sebagai alternatif kepada Pas.

Sila sebut dengan pengecap yang faseh dan tartil... tiga suku perkataan : A... MA.. NAH!!
Baca Juga :
Sekali jadi katak, tetap macam katak juga..
Tok Jib cakap benar :  Dr Mahathir gunakan pelobi
Kafirkah Saya?
Ini ia Kepala Kudeta!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ingatan kepada Pas yang gemar bermain 'Api Permusuhan'"

Post a Comment