Berita Semasa

Dah ada pendirian, ambillah tindakan terhadap penganjur!


 Naib Ketua Pemuda PAS Pusat Ahmad Fadhli Shaari di kecam oleh ramai nettizen kerana mencabar pakatan bandel untuk menyatakan pendirian mereka berhubung penganjuran pesta arak yang dijadual diadakan di ibu negara bulan depan.

“Kami juga mencabar dan menuntut parti-parti komponen Pakatan Harapan menyatakan pendirian dan sikap mereka berhubung informasi ini. Berdiam diri bererti bersetuju dan bersekongkol, sekali gus mengesahkan DAP ialah ‘ketua’ sebenar PH yang tidak berani disanggah sama sekali,” katanya dalam satu kenyataan yang disiarkan laman Facebook PAS Pusat, hari ini.

Berikut antara komen balas nettizen :

Zaid Ibrahim : Pesta itu di Kuala Lumpur: tanya lah Menteri Wilayah dan PM. Pas takut ke nak tanya mereka? Tanya PH buat apa #fb

PREMPUCHONG :  Acara tu utk org bukan Islam. Kalau nak sangat bantah, mintak PM ban penjualan arak di Malaysia. Kan senang..langsung tak de arak di Malaysia.

yeopclaypod  : Wat apa tnya pendirian org lain. Ko dah ada pendirian trus saja la ambik tindakan kpd yg organise. Pasal bir pun nak spin

Mohd Nizam :  Lps tu,dok cabar org yg tak terlibat lngsong dgn pesta tu,cerdik ko?knapa tk cabar menteri wilayah,pm,kjaan bn,mca,ulamak umno..bodo apa yg cabar ph sdangkan ph lngsong tak trlibat dgn prgm tu?ko dah rasa terlalu cinta dan kasih kpd umngok sampai tk brani nk cabar?
Baca Juga :
KWSP milik pekerja, bukan untuk ekonomi AS
Lawak terbaru : Kita bukan nak tolong Amerika
Kebakaran sentra tahfiz, 7 ditahan
Tersalah pilih jadinya ibu bapa dan bawah umur jadi mangsa, kata Dr Maza

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Dah ada pendirian, ambillah tindakan terhadap penganjur!"

Post a Comment